HelloSpecial.com

HelloSpecial

HelloSpecial.com is een online veilingplatform waar producten en diensten door middel van online veilingen worden aangeboden en verkocht. Voorheen was HelloSpecial veilingacties.nl. Het is een zeer aantrekkelijke en interactieve website met een uitgebreid aanbod. Van iPhones, tablets, hotelkamers, tickets, horloges, vakanties, sieraden, games tot modeaccessoires en nog veel meer! Voor jong en oud, voor ieder wat wils!

HelloSpecial is een interactieve en razendsnelle veilingsite waar vraag en aanbod van producten samenkomt. Bekijk online het ruime productaanbod, bied mee op een Special naar keuze en profiteer van hoge kortingen. HelloSpecial biedt producten aan in de breedste zin van het woord. Een uitgebreide omschrijving van de werking van de veilingen van HelloSpecial is te vinden op https://www.hellospecial.com/hoe-werkt-het-bieden .

Hoe werkt de website?

Om aan een online veiling op hellospecial mee te doen, is registreren noodzakelijk. Voorzien van een account kun jij met alle productenveilingen meebieden en niet geheel onbelangrijk: hebben wij jouw gegevens zodat het product bij winst zo snel mogelijk naar jou kan worden verzonden! Ben je geregistreerd? Dan kan het bieden beginnen! De meest recente online veilingen staan op de homepage weergeven. Daarbij zijn alle producten in verschillende thema’s opgedeeld, ieder voorzien van een eigen pagina. Onder de rubriek ‘specials’ vind je de meest opvallende producten.

  • Je kunt het bod telkens met 1 of 5 euro verhogen.
  • De onlineveiling word met 30 seconden verlengt als er in de laatste 2 minuten van de veiling nog een bod wordt gedaan.

Bezoek Hellospecial


Hieronder enkele voorbeelden van actuele veilingen

    Feed has no items.