Hangloose Baby; Boxkleed en hangmat in één

hangloose

Hangloose Baby is een boxkleed en hangmat in één. Dit zachte en stevige design-boxkleed bestaat uit verschillende lagen en materialen. De bovenlaag is gemaakt van natuurlijk katoen met een zachte luchtige vulling. De unieke stiklijnen van de bovenlaag zijn geïnspireerd op de Japanse origami papiervouwkunst. Door de stiklijnen kan de bovenlaag op verschillende manieren worden omgevouwen en kun je een veilige omgeving voor je baby creëeren.

Hangloose Baby is zwevend in de babybox te gebruiken als hangmat voor baby’s van 0 tot 3 maanden. Hangloose Baby is tevens geschikt om buiten de deur te gebruiken als speel- of boxkleed: In het park, op het strand of gewoon in de tuin of op het balkon.

Bekijk aanbieding

Waarom kies je voor Hangloose Baby?

  • Goed voor de gezondheid van jouw baby
  • Extra veiligheid en gevoel van geborgenheid
  • Bijzonder design
  • Winnaar “Baby Innovation Award 2016”
  • Bezorging in België mogelijk (bezorgkosten v.a. 12,50 euro)

Hangloose & Gezondheid

Een babyhangmat wordt geadviseerd door de kraamzorg en het consultatiebureau voor baby’s met overstrekneigingen, huilbaby’s, baby’s met een voorkeurshouding of baby’s met problemen in de motoriek.
Gezonde baby’s kunnen in een normale babyhangmat te ver doorzakken, wat niet goed is voor de ruggengraat. Ook kan de baby met het hoofd tegen het doek komen te liggen, met gevolg dat de ademhaling kan worden belemmerd. Hangloose Baby heeft een versteviging in het liggedeelte zodat de rug goed en gelijkmatig ondersteund wordt. Daarnaast is Hangloose Baby verstelbaar en kunt u zelf bepalen hoe recht uw baby komt te liggen. Ook voor de rug van de ouders of verzorgers is de verhoogde ligging van de baby een weldaad.

Veiligheid

Hangloose Baby is als hangmat geschikt voor baby’s van 0-3 maanden, totdat de baby zich zelfstandig kan draaien en oprichten. Door de bodem van de box in de hoogste stand te zetten wordt een ongelukje bij eventuele incorrect uitgevoerde montage voorkomen. Bovendien zorgt de schelpvorm voor extra veiligheid en een gevoel van geborgenheid.

Winnaar “Baby innovation award 2016”

Hangloose Baby is winnaar van de “Baby innovation award 2016” binnen de categorie ‘’furniture and decoration’’. De bekendmaking van de winnaar was op de negen maanden beurs in februari 2016.

Bekijk aanbieding

Andere bekeken ook:

Leave a Comment