Greetz: Online een verrassing maken en versturen

greetz

Greetz: Online een verrassing maken en versturen, voor familie en vrienden:

  • Alle wens- en fotokaarten 2+1 gratis! Profiteer direct met code 2PLUS1.
  • 10% korting op alle cube ballonnen met code A1607CUBEBALLON;
  • 10% korting op Lindt en Leonidas bonbons met code A1607LUXEBONBONS;
  • 10% korting op alle zomerbloemen met code A1907ZOMERBLOEMEN.

Acties zijn geldig t/m 17 juli 2016.

Greetz is sinds 2004 actief als online wenskaartenservice. In Nederland zijn zij uitgegroeid tot marktleider op dit gebied. Met een Brand Name Awareness van over de 70% en een verkoop van over de 4 miljoen kaarten in 2011 en de lancering van gifts, hebben zij de positie als marktleider sterk vergroot. In 2011 wonnen zij de publieksprijs bij de Thuiswinkel Awards. In 2012 wonnen zij de Awards in zowel de categorie Beste Mobiele Webwinkel en Beste Webwinkel Hobby & Cadeau.

Wenskaarten, Cadeaus & Geboortekaartjes

Greetz is opgesplitst in drie kanalen: wenskaarten (ruim 10.000 kaarten), cadeaus (collectie van ruim 645 gifts) en geboortekaartjes (keuze uit meer dan 1.000 kaarten). Voor ieder kanaal is een eigen vergoeding beschikbaar. Greetz helpt klanten attent te zijn en innoveert continu om te blijven verrassen.

Sinds 2010 verkoopt Greetz ook cadeautjes bij een kaart. In eerste instantie waren dit alleen bloemen en Milka chocolade, maar inmiddels is dit uitgegroeid tot een assortiment van meer dan 600 cadeaus waaronder een aantal zeer succesvolle (ballonnen, bloemen en boeken). Daarnaast is het sinds mei 2012 ook mogelijk om je cadeau echt persoonlijk te maken met de mokken en canvas van Greetz. De komende tijd wordt het assortiment cadeautjes nog veel verder uitgebreid. Alle cadeautjes die worden verstuurd met Greetz hebben een luxe cadeauverpakking. Inmiddels worden de eerste cadeaus (boeken) al ingepakt in luxe cadeaupapier. Een echt cadeautje van Greetz dus!

Leave a Comment